رایزنی وزیران خارجه ایران و عمان درباره اوضاع منطقه و تنگه هرمز عراقچی درباره تحریم‌ها: این فیلم تکراری نیز محکوم به شکست است ابوترابی‌فرد، خطیب نماز جمعه تهران: باید به وحدت بیش از گذشته بها دهیم انتشار بیانات امام شهید در جلسات روضه خصوصی امام حسن عسکری پزشکیان: چه کسی گفته بنزین ۱۳۰ هزار تومانی را ۱۵۰۰ تومان بفروشیم؟ در طرح جنجالی مجلس چه فعالیت‌هایی زیر ذره‌بین می‌روند؟ ️ تکذیب شایعه بنزین 80 هزار تومانی از سوی دفتر عارف قالیباف: عمق پیوند دو کشور ایران و عراق ریشه در تاریخ و اعتقادات دارد سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم رایزنی قالیباف و رئیس شورای عالی قضایی عراق در بغداد تازه‌ترین وضعیت همسر رهبر شهید انقلاب + فیلم تعطیلی ادارات چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد + اسامی استان‌ها و جزییات کامل فرمانده پدافند هوایی جنوب منصوب شد / امیر عبدالله وفایی کیست؟ سخنگوی سپاه: ادعای ترامپ درباره گفتگوی پشت پرده با سپاه، ناشی از توهم شکست است

سرلشکر باقری: مرزهای ایران در بهترین وضعیت امنیتی قرار دارند

سرلشکر باقری: مرزهای ایران در بهترین وضعیت امنیتی قرار دارند رئیس ستاد کل نیروهای مسلح وضعیت مناطق مرزی شمالغرب و پایگاه‌های عملیاتی قرارگاه حمزه سیدالشهدا(ع‌) ‌‌را مطلوب ارزیابی کرد و گفت: به لطف خدا، مدیریت شایسته فرمانده قرارگاه و مجاهدت رزمندگان در وضعیت مطلوبی قرار داریم.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۲ - ۲۲ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 June 12
کد خبر: ۲۸۰۶۴۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار سرلشکر پاسدار محمد باقری در بازدید از قرارگاه حمزه‌ سیدالشهدا(علیه‌السلام) نیروی زمینی سپاه و دیدار با رزمندگان قرارگاه حمزه سیدالشهدا(علیه‌السلام) مستقر در مناطق عملیاتی و پایگاه‌های صفر مرزی، در جریان مجاهدت‌ها و ایثارگری‌های رزمندگان نیروی زمینی سپاه و قرارگاه حمزه سیدالشهدا(علیه‌السلام) در «ارتفاعات شهیدان» ارومیه قرار گرفت.

سرلشکر باقری در این بازدید تأمین امنیت پایدار مردمی را مهم‌ترین وظیفه نیروی زمینی سپاه و قرارگاه حمزه سیدالشهدا علیه‌السلام دانست و گفت: در این بازدید وضعیت نگهبانی، حراست از مرز و سطح آمادگی رزمندگان را مورد ارزیابی قرار دادیم و به لطف خدا، مدیریت شایسته فرمانده قرارگاه و مجاهدت رزمندگان در وضعیت مطلوبی قرار داریم.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح افزود: هم اکنون که از منطقه بازدید می‌کنم، در بهترین شرایط آب‌وهوایی هستیم. اما 8 ماه از سال این ارتفاعات و مسیرهای دسترسی به پایگاه‌های مرزی پوشیده از برف هست و رزمندگان ما در شرایط سخت آب‌وهوایی از مرزهای میهن اسلامی پاسداری می‌کنند و تنها در صورت مساعد بودن شرایط با بالگرد امکان جابه‌جایی آن‌ها فراهم می‌شود.

وی امنیت پایدار مردمی به وجود آمده در مناطق شمال غرب را مدیون ایثارگری‌ها و رشادت‌های رزمندگان این منطقه دانست و گفت: با امنیتی که قرارگاه حمزه سیدالشهدا(علیه‌السلام) در مرزهای منطقه برقرار کرده برای سال‌های نسبتاً طولانی است که ما امنیت پایداری را در استان‌های آذربایجان غربی و کردستان شاهد هستیم.

وی افزود: پیشرفت و توسعه منطقه در سایه وجود امنیت ادامه دارد و این از تلاش و فعالیت‌های روزمره مردم مرزنشین کاملاً مشهود است./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار